• Latest
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Ρυθμίσεις χρεών: Οι τέσσερις ευκαιρίες – Τι επιλογές υπάρχουν

23 Σεπτεμβρίου 2021
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου

ΦΣ Κοζάνη: Ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών

25 Ιουλίου 2026
Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου

Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου

25 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul

Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul

25 Ιουλίου 2026
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στο Παλαιόκαστρο

25 Ιουλίου 2026
Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

25 Ιουλίου 2026
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Εθελοντική Αιμοδοσία για την Ελένη

25 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: Με υπογραφή ΝΔ, ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Δυτικής Μακεδονίας έως το 2044

25 Ιουλίου 2026
Fiesta Voio Day 2. Υπέροχη βραδιά με Μποφίλιου, Σπανού,  και Εθισμός.  Βίντεο και φωτογραφίες

Fiesta Voio Day 2. Υπέροχη βραδιά με Μποφίλιου, Σπανού, και Εθισμός. Βίντεο και φωτογραφίες

25 Ιουλίου 2026
Χιόνισε 25 Ιουλίου στον Όλυμπο!

Χιόνισε 25 Ιουλίου στον Όλυμπο!

25 Ιουλίου 2026
καιρός

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία σήμερα – Πότε φτιάχνει ο καιρός

25 Ιουλίου 2026
Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λευκής Νύχτας – Ιούλιος 2026

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λευκής Νύχτας – Ιούλιος 2026

25 Ιουλίου 2026
Συνάντηση του Συλλόγου για την Απολιγνιτοποίηση και την Αποκατάσταση των εδαφών με το δήμαρχο Κοζάνης

Συνάντηση του Συλλόγου για την Απολιγνιτοποίηση και την Αποκατάσταση των εδαφών με το δήμαρχο Κοζάνης

25 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ρυθμίσεις χρεών: Οι τέσσερις ευκαιρίες – Τι επιλογές υπάρχουν

sierafm by sierafm
23 Σεπτεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Σε πόσες δόσεις μπορούν να εξοφληθούν οι κορονο-οφειλες

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τέσσερις ρυθμίσεις έχουν οι φορολογούμενοι για την τμηματική καταβολή τόσο παλαιών όσο και νέων οφειλών προς την εφορία. 
Οι νέες αυτές ρυθμίσεις έρχονται την ώρα που τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τον μήνα Ιούλιο έδειξαν ότι τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα φορολογικά χρέη αυξήθηκαν στα 3,170 δισ. ευρώ τον Ιούλιο, από 2,933 δισ. ευρώ τον Ιούνιο.

Τέσσερις ρυθμίσεις

Σύμφωνα με το imerisia.gr αν ληφθεί υπόψη και το παλαιό ληξιπρόθεσμο χρέος -έως το τέλος του 2020-, το συνολικό χρέος προσεγγίζει ξανά τα 109 δισ. ευρώ, έναντι 109,015 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου, με το πραγματικό ληξιπρόθεσμο, εξαιρουμένων των ανεπίδεκτων είσπραξης, να ανέρχεται σε 84,183 δισ. ευρώ. Oφειλέτες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού και άφησαν απλήρωτες και αρρύθμιστες οφειλές κατά την περίοδο Μαρτίου 2020 – Ιουλίου 2021 μπορούν να τις ρυθμίσουν σε έως 36 μηνιαίες δόσεις άτοκα, είτε σε έως 72 μηνιαίες δόσεις με επιτόκιο 2,5%, αρχής γενομένης από 1-1-2022, ενώ οφειλές από φόρο εισοδήματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και ΕΝΦΙΑ μπορούν να εξοφληθούν σε έως 24 μηνιαίες δόσεις.

Η τρίτη ρύθμιση αφορά οφειλέτες που έχασαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης «πάγιες ρυθμίσεις» οφειλών 12-24 δόσεων ή νεότερες «πάγιες ρυθμίσεις» 24-48 δόσεων. Αυτή τη στιγμή παρέχεται η δυνατότητα επανένταξης σε πάγιες ρυθμίσεις που χάθηκαν την περίοδο της πανδημίας μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες οφειλετών, ενώ από την 1η Οκτωβρίου σχετική δυνατότητα θα έχουν και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι που έχασαν την παλιά πάγια ρύθμιση. Παράλληλα σε εφαρμογή τέθηκε η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την επανένταξη στη ρύθμιση των 100 και 120 δόσεων για τους πληττόμενους από την πανδημία.
Οι τέσσερις ρυθμίσεις
Ειδικότερα, οι επιλογές που έχουν οι φορολογούμενοι προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη τους είναι:

Ρύθμιση χρεών πανδημίας σε 36 άτοκες ή 72 δόσεις με επιτόκιο 2,5%, από 1-1-2022
Στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν, ειδικότερα, οφειλές βεβαιωμένες στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και στα Ελεγκτικά Κέντρα που, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, δεν τελούν σε καθεστώς άλλης ρύθμισης και έχουν βεβαιωθεί κατά το διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021. Η υπαγωγή στη ρύθμιση είναι εφικτή εφόσον πληρούται ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:

Εφόσον πρόκειται για οφειλέτες φυσικά πρόσωπα επιτηδευματίες, νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που επλήγησαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, να έχουν κύριο ΚΑΔ δραστηριότητας που ορίζεται σε μία τουλάχιστον απόφαση υπουργού Οικονομικών με μέτρα οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων από τα μέτρα κατά της COVID-19, η οποία έχει εκδοθεί εντός του 2020.

Εφόσον πρόκειται για οφειλέτες φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες: 

  • Σύμβαση εργασίας τους να είχε ανασταλεί για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα κατά την περίοδο από 1/3/2020 έως 31/7/2021, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
  • Να έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021.
  • Να εντάχθηκαν στον μηχανισμό ενίσχυσης «Συν-Εργασία» για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021.
  • Να έχουν εισπράξει αναγκαστικά μειωμένο μίσθωμα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021 και να έχουν αποζημιωθεί κατόπιν ελέγχου των δηλώσεων COVID-19.
  • Να ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ οποιοδήποτε διάστημα από 1/3/2020 έως 31/7/2021.

Στην κατηγορία αρρύθμιστων οφειλών εντάσσονται οφειλές από ΦΠΑ φορολογικών περιόδων από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, από φόρο εισοδήματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης φορολογικού έτους 2019, καθώς και από ΕΝΦΙΑ έτους 2020 οι οποίες έμειναν απλήρωτες και αρρύθμιστες μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνονται επίσης έκτακτες φορολογικές οφειλές (από φόρους κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής, μεταβίβασης ακινήτων, πρόστιμα οδικών, πολεοδομικών και λοιπών παραβάσεων βεβαιωμένα στις ΔΟΥ, πρόστιμα φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων) που βεβαιώθηκαν εντός της περιόδου Μαρτίου 2020 – Ιουλίου 2021, αλλά δεν εξοφλήθηκαν εμπρόθεσμα και παρέμειναν αρρύθμιστες.

Πάγια ρύθμιση οφειλών 24 ή 48 δόσεων

Ολες οι αρρύθμιστες οφειλές μπορούν να καταβληθούν σε 24 ή σε 48 δόσεις ανάλογα με το είδος της οφειλής. Συγκεκριμένα, οι 24 δόσεις αφορούν τακτικές οφειλές όπως ο φόρος εισοδήματος και ο ΕΝΦΙΑ και οι 48 δόσεις αφορούν έκτακτες οφειλές όπως ο φόρος κληρονομιάς. Οι βεβαιωμένες οφειλές σε εφορίες, ελεγκτικά κέντρα και τελωνεία μπορούν να ενταχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση των 24-48 δόσεων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης την 1η Νοεμβρίου 2019. Ειδικότερα, με τη νέα πάγια ρύθμιση:

  • Ο φόρος εισοδήματος, ο ΕΝΦΙΑ ή ο ΦΠΑ μπορούν να ρυθμιστούν σε 24 δόσεις, ενώ οι έκτακτες οφειλές όπως ο φόρος κληρονομιάς ή πρόστιμα μπορούν να ρυθμιστούν σε 48 δόσεις.
  • Οι τακτικές οφειλές (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ) μπορούν να ρυθμιστούν έως και σε 24 δόσεις χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, ενώ οι έκτακτες οφειλές (φόρος κληρονομιάς, πρόστιμα) μπορούν να ρυθμιστούν έως και σε 48 δόσεις ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

Η ρύθμιση είναι έντοκη και το επιτόκιο κυμαίνεται από 4,95% αν οι δόσεις δεν ξεπερνούν τις 12 και φτάνει ακόμη και στο 5,95% αν οι δόσεις φτάνουν έως τις 24. Για οφειλές που ρυθμίζονται σε περισσότερες από 12 μηνιαίες δόσεις, το επιτόκιο προσαυξάνεται κατά μιάμιση εκατοστιαία μονάδα (1,5%). Επί της ουσίας η ρύθμιση κοστίζει ακριβότερα για όσους αποφασίσουν να τακτοποιήσουν τις τακτικές οφειλές τους με το ανώτατο όριο των δόσεων που θα προβλέπει η ρύθμιση. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 30 ευρώ.

Επανένταξη σε παλαιές «πάγιες ρυθμίσεις» οφειλών 12-24 δόσεων ή νεότερες «πάγιες ρυθμίσεις» 24-48 δόσεων που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Αυτή τη στιγμή παρέχεται η δυνατότητα επανένταξης σε πάγιες ρυθμίσεις που χάθηκαν την περίοδο της πανδημίας σε όσους θεωρούνται πληττόμενοι, ήτοι σε όσους ήταν την 1η Νοεμβρίου 2019 ενταγμένοι στην παλιά πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων αλλά μετά την ημερομηνία αυτή τέθηκαν εκτός της ρύθμισης, είτε επειδή δεν κατέβαλαν δύο ή περισσότερες συνεχόμενες δόσεις είτε επειδή άφησαν απλήρωτα ή αρρύθμιστα άλλα νεότερα χρέη τους.

Το μέτρο αφορά:

  • Οφειλέτες φυσικά πρόσωπα επιτηδευματίες, νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες μη υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης ΦΠΑ που έχουν μικρότερα ακαθάριστα έσοδα κατά τουλάχιστον 5% το φορολογικό έτος 2020 σε σχέση με το φορολογικό έτος 2019 ή για υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης ΦΠΑ με μικρότερο κύκλο εργασιών ΦΠΑ κατά τουλάχιστον 5% το φορολογικό έτος 2020 σε σχέση με το φορολογικό έτος 2019,
  • Οφειλέτες φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που η σύμβαση εργασίας τους ανεστάλη για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα εντός του έτους 2020 ή 2021, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
  • Οφειλέτες φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που εντάχθηκαν στον μηχανισμό ενίσχυσης «Συν-Εργασία» ανεξαρτήτως χρονικού διαστήματος εντός του έτους 2020 ή 2021.
  • Οφειλέτες φυσικά πρόσωπα ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έλαβαν μειωμένο μίσθωμα εντός του 2020 ή 2021 και έχουν αποζημιωθεί κατόπιν ελέγχου των δηλώσεων COVID.

Αντίθετα, οι μη πληττόμενοι φορολογούμενοι οι οποίοι είχαν ενταχθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2019 στην παλιά πάγια ρύθμιση αλλά στη συνέχεια την έχασαν, θα αποκτήσουν τη σχετική δυνατότητα από την 1η Οκτωβρίου 2021 για να ενταχθούν στην νέα πάγια ρύθμιση των 24 ή 48 δόσεων, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που έχει καθορίσει το υπουργείο Οικονομικών.

Οσον αφορά τα κριτήρια, μπορούν να ενταχθούν εφόσον:

  • Τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα του αμέσως προηγούμενου φορολογικού έτους από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στην πάγια ρύθμιση της παρούσας, για τα οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής της οικείας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, είναι μικρότερα κατά ποσοστό τουλάχιστον 10% από το μέσο όρο των συνολικών ακαθάριστων εσόδων των τριών τελευταίων φορολογικών ετών ή των δύο τελευταίων φορολογικών ετών (όταν υπάρχει υποχρέωση υποβολής μόνο για δύο έτη) ή του τελευταίου φορολογικού έτους (όταν υπάρχει υποχρέωση υποβολής μόνο για ένα έτος) από την ημερομηνία αρχικής αίτησης υπαγωγής των οφειλών στην πάγια ρύθμιση της παρούσας, για τα οποία έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής της οικείας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.Τα ακαθάριστα έσοδα του υπόψη κριτηρίου αντλούνται από τις σχετικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος εκάστου έτους.
  • Ειδικά για υποκείμενους σε ΦΠΑ, υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης, εφόσον δεν πληρούται το υπό α’ ανωτέρω εισοδηματικό κριτήριο, ο συνολικός κύκλος εργασιών, όπως αυτός αναγράφεται στον κωδικό 312 της δήλωσης ΦΠΑ, των δύο τελευταίων τριμήνων των οποίων έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής δήλωσης κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής των οφειλών στην πάγια ρύθμιση της παρούσας είναι μικρότερος κατά ποσοστό τουλάχιστον 10% του συνολικού κύκλου εργασιών ΦΠΑ των δύο αντίστοιχων τριμήνων προηγούμενου έτους για τους τηρούντες απλογραφικά βιβλία.
  • Ο συνολικός κύκλος εργασιών, όπως αυτός αναγράφεται στον κωδικό 312 της δήλωσης ΦΠΑ, των έξι τελευταίων μηνών, των οποίων έχει παρέλθει η προθεσμία υποβολής δήλωσης κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής των οφειλών στην πάγια ρύθμιση της παρούσας, είναι μικρότερος κατά ποσοστό τουλάχιστον 10% του συνολικού κύκλου εργασιών των έξι αντίστοιχων μηνών προηγούμενου έτους για τους τηρούντες διπλογραφικά βιβλία.

Επανένταξη σε 100 και 120 δόσεις

Προθεσμία μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουν οι οφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι έχασαν τη ρύθμιση των 100-120 δόσεων λόγω της πανδημικής κρίσης, προκειμένου να επανενταχθούν, καταβάλλοντας ταυτόχρονα τις δόσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου έως 30/9.

Δικαίωμα επανένταξης έχουν όσοι δεν κατάφεραν την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2020 έως και τις 31 Ιουλίου 2021 να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ποιοι μπορούν να επανενταχθούν: 

  • Φυσικά πρόσωπα επιτηδευματίες, νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που επλήγησαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 και έχουν πληττόμενο κύριο ΚΑΔ δραστηριότητας.
  • Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που η σύμβαση εργασίας τους ανεστάλη για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
  • Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021.
  • Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που εντάχθηκαν στον μηχανισμό ενίσχυσης «Συν-Εργασία» για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021.
  • Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που έλαβαν μειωμένο μίσθωμα για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα από 1 Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021 και έχουν αποζημιωθεί κατόπιν ελέγχου των δηλώσεων COVID-19.
  • Φυσικά πρόσωπα μη επιτηδευματίες που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ οποιοδήποτε διάστημα από 1 Μαρτίου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021.

Με την υποβολή της αίτησης επανένταξης του οφειλέτη στις παλιές ρυθμίσεις, θα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΑΑΔΕ οι δόσεις των ρυθμίσεων που  χάθηκαν κατά την περίοδο Μαρτίου 2020 – Ιουλίου 2021. Με την πληρωμή των δύο δόσεων οι ρυθμίσεις «ανοίγουν» και οι δόσεις της περιόδου Μαρτίου 2020 – Ιουλίου 2021 που έμειναν απλήρωτες θα προστεθούν στο τέλος των ρυθμίσεων.

Πηγή: ethnos.gr

Tags: ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ
Previous Post

Δημοσκοπήσεις Pulse και MRB: Η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Τo προφίλ ανεμβολίαστων

Next Post

Αντιδήμαρχος έκανε μήνυση σε υπάλληλο που επέμεινε να πηγαίνει στη δουλειά της ενώ ήταν σε αναστολή

Next Post
Δικαστήριο, δικη, μηνυση

Αντιδήμαρχος έκανε μήνυση σε υπάλληλο που επέμεινε να πηγαίνει στη δουλειά της ενώ ήταν σε αναστολή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΦΣ Κοζάνη: Ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών
  • Έναρξη εργασιών οδοποιίας για τη σύνδεση Χρυσαυγής με Τρίκορφο – Ένας νέος αναπτυξιακός άξονας για το Δήμο Βοΐου
  • Δήμος Βοΐου: Εντυπωσιακή η δεύτερη νύχτα του Fiesta Voio – Σήμερα η σκηνή υποδέχεται τον Γιάννη Χαρούλη, τον Novel 729 και τον Jaul
  • ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στο Παλαιόκαστρο
  • Το Ιατρείο Υπερήχων Τσοτυλίου Γ. Ζιμπιλίδη, εγκαινίασε τη λειτουργία του νέου συστήματος υπερήχων G. E.  VERSANA ACTIVE

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr