• Latest
δημαρχειο κοζανης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

7 Αυγούστου 2023
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Έξι Σχολεία της ΠΕ Κοζάνης στην πρώτη φάση του προγράμματος  “Μαριέττα Γιαννάκου”. Το Δημοτικό Νεαπολης, ένα από αυτά!

2 Ιουνίου 2025
Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας

Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας

2 Ιουνίου 2025
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Στις 5 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 31χρονου στην Φλώρινα

2 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

ΔΙΑΔΥΜΑ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αναστασίου Κορεντσίδη, πατέρα του  Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

2 Ιουνίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Να μην υπάρχουν εξαιρέσεις και αδικίες στην καταβολή επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών

2 Ιουνίου 2025
Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

2 Ιουνίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διαγράμμισης σε οδούς των Σερβίων (04–05/06/2025)

2 Ιουνίου 2025
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας τίμησε το Νικόλα Ρίζο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας τίμησε το Νικόλα Ρίζο

2 Ιουνίου 2025
Δήμος Γρεβενών – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Δήμος Γρεβενών – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

2 Ιουνίου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δυτική Μακεδονιά

2 Ιουνίου 2025
Μακεδονικός

Νέα Διοίκηση στον Μακεδονικό Σιάτιστας. Τα ονόματα

2 Ιουνίου 2025
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Εισαγγελική παρέμβαση για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

2 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου

sierafm by sierafm
7 Αυγούστου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
14
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 και ώρα 13:00, στο Γραφείο Δημάρχου, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη έβδομης (7ης) τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2023.
2. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) και κατακύρωση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Τεχνικό Έργο Cut & Cover (τούνελ) στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης» προϋπολογισμού 7.633.378,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 178/2021.

 

3. Έγκριση ή μη του από 20.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών Led για φωτισμό οδών και πλατειών», προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
4. Έγκριση ή μη της με αριθμό 142/2023 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Έργα Τοπικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Υποστήριξης ΔΕ Δημ. Υψηλάντη», προϋπολογισμού 349.999,99 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%.
5. Έγκριση ή μη του από 18.07.2023 Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της ΚΔΒΚ», προϋπολογισμού 571.783,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 52/2023.

 

6. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 1.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων – 3 ψυγεία αποθήκευσης γάλακτος», για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
7. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.277,83 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  κάλυψη δαπανών που θα προκύψουν από την παροχή εθελοντικής εργασίας ομάδων / οργανισμών/συλλόγων κτλ σε σχέση με τη διαχείριση/στείρωση και σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
8. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 4.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την φιλοξενία αντιπροσωπειών του Δήμου Αλέξινατς Σερβίας και Χισάρ Βουλγαρίας και την ορχήστρα νέων Δήμου Λαυρεωτικής στα πλαίσια των εορτών «ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ».
9. Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 5.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  την υλοποίηση εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2023.
10. Έγκριση ή μη των από 20.07.2023 & 24.07.2023 Πρακτικών Ι & ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ), για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 162.200,80 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 55/2023.
11. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού (χώρου) εμβαδού 169,77 τ.μ. που βρίσκεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Αγ. Δημητρίου του Δήμου Κοζάνης.
12. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 5.000,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
13. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 6.346,00 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
14. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 7.914,11 τ.μ., εντός του με αριθμό 1Α χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
15. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 24.121,53 τ.μ., εντός του με αριθμό 6 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοίλων του Δήμου Κοζάνης, για απόθεση υλικών μορφοποίηση και κατεργασίας λίθων για διακοσμητικούς – οικοδομικούς σκοπούς).
16. Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε= 1.515.767,072 τ.μ., εντός του με αριθμό 1 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Σκήτης του Δήμου Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 ΜW.
17. Έγκριση ή μη τροποποίησης – συμπλήρωσης της με αριθμό 22/2022 (ΑΔΑ:ΨΠΩΥΩΛΠ-ΑΧΨ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. Α.Ε.) για την Πράξη “Υλοποίηση έργου “Πολυ-λειτουργικού συγκροτήματος της ΖΕΠ Κοζάνης» – Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης».
18. Έγκριση ή μη γενόμενης μετακίνησης του Δημάρχου κ. Μαλούτα Λάζαρου, στην Αθήνα,  στις 07.08.2023.
19. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟικονομική Επιτροπή
Previous Post

Όχι στην τηλεθέρμανση από καύση σκουπιδιών!

Next Post

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Next Post
Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Ο Σάκης Κωτούλας με τον Λάζαρο Μαλούτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Μιχάλης Παπαδόπουλος: Έξι Σχολεία της ΠΕ Κοζάνης στην πρώτη φάση του προγράμματος  “Μαριέττα Γιαννάκου”. Το Δημοτικό Νεαπολης, ένα από αυτά!
  • Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φλώρινας
  • Στις 5 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 31χρονου στην Φλώρινα
  • ΔΙΑΔΥΜΑ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αναστασίου Κορεντσίδη, πατέρα του  Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη
  • Καλλιόπη Βέττα: Να μην υπάρχουν εξαιρέσεις και αδικίες στην καταβολή επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  2. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  4. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  5. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr