• Latest

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

14 Ιουνίου 2018
Μαζί για την Κοζάνη: «Kαι χθες μας θυμίσατε κ. Μαλούτα και ποιος είστε και τι δεν κάνατε!»

“Μαζί για την Κοζάνη”: Τα Χριστουγεννιάτικα Ψέματα του κ. Μαλούτα

12 Δεκεμβρίου 2025
Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη

Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη

12 Δεκεμβρίου 2025
Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο

Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο

12 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση

12 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!

12 Δεκεμβρίου 2025
Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

12 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, για το έργο της ανακατασκευής – εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου»

Ξεκινά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ΔΑΚ Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου

12 Δεκεμβρίου 2025
Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

12 Δεκεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

12 Δεκεμβρίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Κλείνουν οι Δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

12 Δεκεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025

12 Δεκεμβρίου 2025
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

12 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζίτζικας Γεώργιος: Πρόταση μομφής στους κυβερνητικούς διαπραγματευτές της καταστροφής

sierafm by sierafm
14 Ιουνίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο απολογισμός της τριετίας ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί καταστροφικός για τους πολίτες της χώρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να είναι σήμερα σε καλύτερη θέση από ότι ήταν το 2014. Όπου ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του διαπραγματεύτηκαν τα αποτελέσματα ήταν τα αντίθετα από το στόχο και το σκοπό της διαπραγμάτευσης, και οι πολίτες πληρώνουν με φτωχοποίηση την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία.

  • Από την διαρκή διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους θεσμούς : Πρόσθεσαν ένα τέταρτο υπερμνημόνιο 5,1 δις €  στο αχρείαστο τρίτο του 2015. Δημιούργησαν το Υπερταμείο δημόσιας περιουσίας όπου εκχώρησαν το σύνολο της εθνικής περιουσίας για 99 χρόνια. Μείωσαν το αφορολόγητο. Αύξησαν το δημόσιο χρέος κατά 20 δις €. Κάνανε τη φορολόγηση υπερφορολόγηση. Μειώνουνε διαρκώς συντάξεις και καταργούνε κοινωνικά επιδόματα όπως το ΕΚΑΣ.
  • Από την διαπραγμάτευση για τη ΔΕΗ : Πωλούνε καλό κομμάτι της επιχείρησης όμως τα χρήματα πηγαίνουνε για την εξυπηρέτηση του χρέους και όχι για επενδύσεις της επιχείρησης, όπως προέβλεπε το νομοσχέδιο της ΝΔ. Δεν εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η ενίσχυση των υποδομών της. Άνοιξε ο δρόμος για τα υδροηλεκτρικά και οδηγούνε την επιχείρηση σε συνεχή απαξίωση.

Σήμερα έρχεται μια κακή συμφωνία ως απόρροια μια λανθασμένης διαπραγμάτευσης για το Σκοπιάνο ζήτημα.  Οι Σλαβομακεδόνες – Σλάβοι, κάτοικοι πλέον της γειτονικής χώρας θα ονομάζονται «Μακεδόνες» και ο γεωγραφικός προσδιορισμός “Βόρεια Μακεδονία” θα απολέσει το 1ο συνθετικό μέσα στο χρόνο, για τον υπόλοιπο κόσμο, όταν ειδικά δεν υπάρχει αλλού θεσμοθετημένος ο όρος “Νότια”.   Σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου κ. Άγγελο Συρίγο το “erga omnes”, δηλαδή γενική χρήση του όρου παντού, καταργείται από την ειδική φωτογραφική διάταξη όπου οι Έλληνες θα αποκαλούνε τους κατοίκους των Σκοπίων ως πολίτες τη “Severna Makedonka” και όχι ως “Makedonians/ Citizens of the Republic of North Macedonia “. Οι αλυτρωτικές τάσεις των Σκοπίων δεν καταργούνται γιατί η συμφωνία προυπάρχει της αλλαγής του συντάγματός τους. Επιπρόσθετα αποτελεί γκρίζα ζώνη η εμπορική ονομασία των προϊόντων που παράγονται στη Μακεδονία και ήδη εξάγονται όπως για παράδειγμα μέλι μακεδονικής γης και  λάδι Μακεδονίας και δε διαφαίνεται πουθενά πως οι Σκοπιανοί θα ονομάζουν τα δικά τους σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά. Εν κατακλείδι παραχώρησαν και αναγνώρισαν την “μακεδονική γλώσσα”, τους “μακεδόνες” πολίτες και τον όρο “Μακεδονία” στο όνομα για να λάβουν μια “υποσχετική” ως προς την αλλαγή του Συντάγματος.

Όπως διαπραγματεύτηκαν την μείωση και την κατάργηση των φόρων, όπως προστάτεψαν τις συντάξεις, όπως διαφύλαξαν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, έτσι προασπίστηκαν και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Η κατάθεση πρότασης μομφής της ΝΔ αποτελεί την καλύτερη αντίδραση, απέναντι σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση η οποία σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, με απόφαση των Ελλήνων πολιτών. Ας επιλέξουν οι πολιτικές δυνάμεις του κοινοβουλίου, αν θα παρέχουν ή όχι, στήριξη στους καταλύτες της καταστροφής της χώρας.

Τζίτζικας Κ. Γεώργιος

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ

Αντιπρόεδρος ΤΕΕ/ΤΔΜ

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ
Previous Post

Δήμος Κοζάνης: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΙ

Next Post

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Next Post
Saga

Saga Furs: Πρόγραμμα Δημοπρασιών 2018/2019

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • “Μαζί για την Κοζάνη”: Τα Χριστουγεννιάτικα Ψέματα του κ. Μαλούτα
  • Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη
  • Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση
  • Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr