Κοζάνη: Σύλληψη για κοκαΐνη και κάνναβη
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΑ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΠΑΠΑΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα
Η Αποκριά στο Δήμο Βοΐου – Το πρόγραμμα της Κυριακής
Κοζανίτικη Αποκριά: Το πρόγραμμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Κλείσιμο δρόμου την Πέμπτη 13 Φλεβάρη
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους

Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο για 120 δόσεις και 13η σύνταξη

Αναμένεται τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή

Με την αναμενόμενη τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, τις ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας και το πακέτο μέτρων του Ζάππειο με επίκεντρο τη μείωση του ΦΠΑ και την καταβολή της 13ης σύνταξης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Βουλή λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι, «σύγκρουση» πολιτικών αρχηγών ωστόσο δεν θα υπάρξει καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην ακυρώσει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Αργά χθες το βράδυ η κυβέρνηση δια της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου κατέθεσε σειρά νέων βελτιωτικών ρυθμίσεων μειώνοντας τον ΦΠΑ σε καφέ και τσάι μόνο όμως στο ράφι, αυξάνοντας τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων στην εφορία μέχρι 36 δόσεις και μειώνοντας τον ΦΠΑ στην τηλεθέρμανση .

«Αυτά μπορούμε τώρα, αυτά κάνουμε.Θα έρθουν κι άλλες εκπλήξεις» είπε η ίδια στην ομιλία της.

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να υπερψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η Βουλή ολοκληρώνει επί της ουσίας το νομοθετικό της έργο μέχρι τις ευρωεκλογές.

 

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *