• Latest

Έναρξη για το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 με την υποδοχή των μαθητών και το γκαλά των Καθηγητών

21 Αυγούστου 2017
Σεισμός στην Αττική – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Επτά σεισμοί μέσα σε λίγες ώρες αναστάτωσαν την Καστοριά

5 Φεβρουαρίου 2026
ΔΥΠΑ

Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι νέες αιτήσεις

5 Φεβρουαρίου 2026
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Τέλη κυκλοφορίας: Σε λειτουργία η εφαρμογή για απαλλαγή των ΑμεΑ

5 Φεβρουαρίου 2026
Ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά τροφίμων στη Δομή Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης

Ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά τροφίμων στη Δομή Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης

5 Φεβρουαρίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ένας Υφυπουργός σε ρόλο ταχυδρόμου της ΔΕΗ, νίπτει τας χείρας του για την Κοινότητα Κλείτου»

5 Φεβρουαρίου 2026
Ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ» διοργανώνει τον Ετήσιο Χορό

Ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ» διοργανώνει τον Ετήσιο Χορό

4 Φεβρουαρίου 2026
Πένθος

Γρεβενά: Αναστολή λειτουργίας Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών λόγω πένθους

4 Φεβρουαρίου 2026
Podcast: «Ένα ταξίδι στον Αλιάκμονα» από το 1ο Δημοτικό Σιάτιστας

Podcast: «Ένα ταξίδι στον Αλιάκμονα» από το 1ο Δημοτικό Σιάτιστας

4 Φεβρουαρίου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί δεν έχει καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους κατοίκους και ΟΤΑ το ειδικό τέλος ΑΠΕ του 2024;»

4 Φεβρουαρίου 2026
Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού στη Σιάτιστα

Καλλιόπη Βέττα: «Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Βοΐου πρέπει να διέρχονται ελεύθερα από τα διόδια της Σιάτιστας»

4 Φεβρουαρίου 2026
Κοζάνη: Διαμαρτυρία στο καλλιτεχνικό σχολείο- Σοβαρές ελλείψεις στο διδακτικό προσωπικό

Κοζάνη: Διαμαρτυρία στο καλλιτεχνικό σχολείο- Σοβαρές ελλείψεις στο διδακτικό προσωπικό

4 Φεβρουαρίου 2026
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης

4 Φεβρουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έναρξη για το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 με την υποδοχή των μαθητών και το γκαλά των Καθηγητών

sierafm by sierafm
21 Αυγούστου 2017
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι καθηγητές και συνεργάτες του Διεθνούς  Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης (ΔΣΜΚ) υποδέχτηκαν χθες Κυριακή στις 17:00μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο τους μαθητές του σεμιναρίου. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Δημόπουλος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Σεμιναρίου Διονύσης Μαλλούχος καλωσόρισαν τους νέους μουσικούς που συμμετέχουν στο ΔΣΜΚ, παρουσίασαν την ιστορία και τους στόχους του θεσμού και  τους ενημέρωσαν για τα ατομικά και ομαδικά μαθήματα, τα masterclasses, τις διαλέξεις, τα εργαστήρια και τις ηχογραφήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις δέκα ημέρες του Σεμιναρίου στο Ωδείο Δ. Δημόπουλου, το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, το Λαογραφικό Μουσείο και το Μικρό Θέατρο (Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης).

Η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και χαλαρή με πηγαδάκια παλιών και νέων φίλων μουσικών και συζητήσεις των μαθητών για τις προσδοκίες  τους από ΔΣΜΚ που ανακτά την αρχική δυναμική του διαμορφώνοντας και πάλι ένα πλούσιο καλλιτεχνικό τοπίο για τον Αύγουστο στην πόλη και περιοχή της Κοζάνης.  Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Διονύσης Μαλλούχος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης που έχει την οργανωτική ευθύνη του ΔΣΜΚ, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους μαθητές και πολλές σημαντικές μουσικές εμπειρίες.

Ακολούθησε το Γκαλά των καθηγητών, μια πανηγυρική έναρξη-συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης στις 20.00μ.μ με ελεύθερη είσοδο για το μουσικόφιλο κοινό της πόλης.

Την εκδήλωση μουσικά άνοιξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Διονύσης Μαλλούχος. Ακολούθησαν οι καθηγητές του ΔΣΜΚ Valerie Pearson σολίστ βιολιού από τη Μεγάλη Βρετανία, Nικολός Δημόπουλος,  Α΄ κορυφαίος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαπαρασκευάς, πρώτος φλαουτίστας της Νέας Συμφωνικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δημόπουλος, πιανίστας με εξαιρετικά ευρύ ρεπερτόριο και διεθνή συναυλιακή παρουσία και  ιδρυτής (1988) και Διευθυντής στο παρελθόν του ΔΣΜΚ, Fiona Mancey–Jones φλαουτίστα από τη Μ. Βρετανία, Δημήτρης Λεοντζάκος, μόνιμο μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, σολίστ πιάνου και Διευθυντής του ΔΣΜΚ στην περίοδο της αναβίωσής του (2012-2014), ο Ζoran Stepic, μέλος της ΚΟΘ και καθηγητής στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ο τενόρος Filippo Piccolo ο οποίος έχει εμφανιστεί  στις σκηνές των πιο σημαντικών λυρικών ιταλικών θεάτρων και η Έμη Τσιούρα, σολίστ πιάνου και έμπειρη διευθύντρια χορωδίας. Ακόμη, συμμετείχε η Nicola Harrington, οργανίστα από τη Μ. Βρετανία, και ιδρυτικό μέλος του φωνητικού συνόλου Ricercati.

Οι καθηγητές συγκίνησαν το κοινό που τους ευχαρίστησε για την υπέροχη μουσική βραδιά με ένα θερμό χειροκρότημα.

Η βραδιά έκλεισε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου όπου καθηγητές, μαθητές και ακροατές αντάλλαξαν μουσικές κουβέντες.

Οι εργασίες του ΔΣΜΚ και οι συναυλίες του παράλληλου φεστιβάλ που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ακροατές του, ξεκινούν αύριο Δευτέρα 21 Αυγούστου και θα διαρκέσουν δέκα ημέρες.

Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook  του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).

Κοζάνη και Μουσική. Ιστορία και προοπτική

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες,  10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.

Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος

Tags: ΚΟΖΑΝΗ
Previous Post

Εκδήλωση από την εθελοντική δράση πολιτών

Next Post

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Δευτέρα 21 Αυγούστου

Next Post

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Δευτέρα 21 Αυγούστου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Επτά σεισμοί μέσα σε λίγες ώρες αναστάτωσαν την Καστοριά
  • Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι νέες αιτήσεις
  • Τέλη κυκλοφορίας: Σε λειτουργία η εφαρμογή για απαλλαγή των ΑμεΑ
  • Ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά τροφίμων στη Δομή Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ένας Υφυπουργός σε ρόλο ταχυδρόμου της ΔΕΗ, νίπτει τας χείρας του για την Κοινότητα Κλείτου»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  2. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  3. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  4. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  5. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr