• Latest
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ

Γυρίζει σε βοριά ο καιρός – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

18 Δεκεμβρίου 2022
Δήμος Κοζάνης: Golden European League – Κλείσε τη θέση σου για να δεις την Εθνική μας Ομάδα στο βόλεϊ!

Δήμος Κοζάνης: Golden European League – Κλείσε τη θέση σου για να δεις την Εθνική μας Ομάδα στο βόλεϊ!

21 Μαΐου 2025
ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: Παροχή δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών στα μέλη του

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της Μάγδας Ανδρονικίδου

21 Μαΐου 2025
Κοζάνη: Ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα Σερβίων

Ενημέρωση για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

21 Μαΐου 2025
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus

ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus

21 Μαΐου 2025
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: «Η αποκατάσταση μιας μακρόχρονης αδικίας για τους διοικητικούς υπαλλήλους της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας δεν είναι ευκαιρία για διαγκωνισμούς και «αυτοδικαίωση»

21 Μαΐου 2025

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

21 Μαΐου 2025
Καστοριά: Ανήλικος πέρασε τα σύνορα κι έκοβε ξύλα!!

Καστοριά: Ανήλικος πέρασε τα σύνορα κι έκοβε ξύλα!!

21 Μαΐου 2025
ΝΔ-ΔΕΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΕΠ Κοζάνης: Ένταξη Κοζάνης και Πτολεμαΐδας στην Α’ Κατηγορία Προβληματικών Περιοχών – Μια Δίκαιη Απόφαση της Κυβέρνησης

21 Μαΐου 2025
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κοζάνης!

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Εγκρίθηκε το Επίδομα Παραμεθορίου & Απομακρυσμένων Περιοχών για Κοζάνη και  Πτολεμαΐδα!

21 Μαΐου 2025
Σύλληψη 59χρονου για διακίνηση ηρωίνης

Σύλληψη 59χρονου για διακίνηση ηρωίνης

21 Μαΐου 2025
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Δευτέρα 26 Μαΐου

21 Μαΐου 2025
Γρεβενά: «Αχίλλεια 2025»: Το Σάββατο 24 Μαΐου, η μεγάλη γιορτή του Στίβου

Γρεβενά: «Αχίλλεια 2025»: Το Σάββατο 24 Μαΐου, η μεγάλη γιορτή του Στίβου

21 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γυρίζει σε βοριά ο καιρός – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

sierafm by sierafm
18 Δεκεμβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αλλάζει προς το χειρότερο ο καιρός από σήμερα, Κυριακή, με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς στα βόρεια και τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου στα νότια.

Στην Αττική, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται να βρέξει κατά τόπους τις βραδινές ώρες, ενώ στη Θεσσαλονίκη πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις προς το μεσημέρι.

Αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τις Κυκλάδες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και νότια από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 4 με 5 βαθμούς στα βόρεια και κατά 2 με 3 στα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς και στα νότια τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες νοτίων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και βαθμιαία θα ενισχυθούν.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

  • Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

  • Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, που από τις πρωινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία την κεντρική θα ενταθούν.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά θαλάσσια παραθαλάσσια τοπικά έως 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά Ιονίο, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

  • Καιρός: Στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα στη Θεσσαλία και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βόρεια θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, βαθμιαία στην κεντρική Στερεά και από αργά το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από τις απογευματινές ώρες, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

  • Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές.
  • Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα ενισχυθούν.
  • Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

  • Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
  • Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και τη νύχτα στα βόρεια θα ενισχυθούν.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Εύβοια

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
  • Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και τις απογευματινές ώρες θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: καιρος
Previous Post

Flyover Θεσσαλονίκης: Τη Δευτέρα οι υπογραφές με ΑΒΑΞ-Mytilineos – Πότε ξεκινά το έργο

Next Post

Ποιοι «γλιτώνουν» τα τέλη κυκλοφορίας 2023

Next Post
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Ποιοι «γλιτώνουν» τα τέλη κυκλοφορίας 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Golden European League – Κλείσε τη θέση σου για να δεις την Εθνική μας Ομάδα στο βόλεϊ!
  • ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της Μάγδας Ανδρονικίδου
  • Ενημέρωση για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων
  • ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus
  • Καλλιόπη Βέττα: «Η αποκατάσταση μιας μακρόχρονης αδικίας για τους διοικητικούς υπαλλήλους της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας δεν είναι ευκαιρία για διαγκωνισμούς και «αυτοδικαίωση»

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  2. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
  3. Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου – kastoria365 – καστορια 365 στο Σιάτιστα: Καίγεται σπίτι στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου
  4. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  5. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr