• Latest

Η Δυτική Μακεδονία είναι η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που γίνεται Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου «Hydrogen Europe»

18 Απριλίου 2023
ΠΑΠΑΣ

Ανήλικοι κατήγγειλαν ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση

26 Νοεμβρίου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διασωληνωμένος 12χρονος με σοβαρά εγκαύματα στο Παίδων έπειτα από ανάφλεξη οινοπνεύματος στο τζάκι

26 Νοεμβρίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα με 10.000 θέσεις πλήρους & μερικής απασχόλησης

26 Νοεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Την Τετάρτη 26/11, διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Δρεπάνου για τη σύνδεση του νέου αγωγού.

26 Νοεμβρίου 2025
Πρωταθλήτρια σε διδακτορικά η Δ.Μακεδονία, ουραγός οι τουριστικές περιοχές – Τι έδειξε έρευνα

Πρωταθλήτρια σε διδακτορικά η Δ.Μακεδονία, ουραγός οι τουριστικές περιοχές – Τι έδειξε έρευνα

26 Νοεμβρίου 2025
Ανοιχτή συζήτηση του Π. Κουκουλόπουλου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων τη Δευτέρα, για την ενδυνάμωση των Υπηρεσιών στη Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτή συζήτηση του Π. Κουκουλόπουλου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων τη Δευτέρα, για την ενδυνάμωση των Υπηρεσιών στη Δυτική Μακεδονία

26 Νοεμβρίου 2025
Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ για τις γυναίκες και τη βία

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ για τις γυναίκες και τη βία

26 Νοεμβρίου 2025
Προσοχή!! Αποστολή μηνυμάτων για απάτη

Προσοχή!! Αποστολή μηνυμάτων για απάτη

26 Νοεμβρίου 2025
Δωρεάν σεμινάρια και εκδήλωση Πρώτων Βοηθειών στο Κοβεντάρειο

Δωρεάν σεμινάρια και εκδήλωση Πρώτων Βοηθειών στο Κοβεντάρειο

25 Νοεμβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Καλοκαιρινή 19η Αιμοδοσία του 2025

Γέφυρα Ζωής: 34η Αιμοδοσία στο ΑΕΙ (Φλώρινα)    

25 Νοεμβρίου 2025
Κοζάνη: Στα 196 τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε ένα χρόνο – 156 συλλήψεις

Κοζάνη: Στα 196 τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε ένα χρόνο – 156 συλλήψεις

25 Νοεμβρίου 2025
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθμιας Εκπαίδευσης:  Ανακοίνωση  για την έναρξη της  νέας σχολικής  χρονιάς

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης: Εξαίρεση της Π.Ε. Κοζάνης από τις υπηρεσιακές μεταβολές Σχολικών Μονάδων

25 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Δυτική Μακεδονία είναι η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που γίνεται Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου «Hydrogen Europe»

sierafm by sierafm
18 Απριλίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στις Βρυξέλλες στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου Hydrogen Europe ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Hydrogen Europe και ο Γιώργος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου. Έτσι η Δυτική Μακεδονία γίνεται η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου.

Ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι “είναι μεγάλη ημέρα και μεγάλη τιμή να καλωσορίσουμε σήμερα ως καινούργιο μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου τον φίλο και Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Στον Σύνδεσμό μας υπάρχει και η κατηγορία των Περιφερειών και χαίρομαι πάρα πολύ που η Δυτική Μακεδονία έγινε Μέλος ως πρώτη Ελληνική Περιφέρεια. Χαίρομαι που η Ελλάδα με την Δυτική Μακεδονία θα διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και θα συνεργαστούμε τώρα πιο στενά με αφορμή το υδρογόνο.”

Ο κ. Κασαπίδης δήλωσε: “Σήμερα είναι σημαντική μέρα για την Δυτική Μακεδονία που είμαστε εδώ μαζί με τον αγαπητό φίλο Γιώργο Χατζημαρκάκη και υπογράψαμε μόλις την ένταξη της Δυτικής Μακεδονίας στην μεγάλη οικογένεια του Hydrogen Europe όπου εταιρείες και οργανισμοί από όλη την Ευρώπη συμμετέχουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν αυτή την τεχνολογία που είναι σωτηρία για τον πλανήτη. Είναι η λύση για την κλιματική κρίση. Ως περιφέρεια πήραμε την απόφαση αυτή ομόφωνα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σήμερα εδώ στην Βρυξέλλες επικυρώνουμε αυτή την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και βάζουμε μπροστά ένα φιλόδοξο σχέδιο για την Δυτική Μακεδονία. Θα γίνουμε όχι μόνο η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που συμμετέχει στην οικογένεια του Hydrogen Europe αλλά θα γίνουμε και η πρώτη περιφέρεια στην Ευρώπη που θα ενσωματώσει την τεχνολογίας του πράσινου Υδρογόνου και θα είναι η πιο πράσινη περιφέρεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό φίλο Γιώργο Χατζημαρκάκη που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας εδώ και τέσσερα χρόνια μας βοήθησε αμέριστα ως περιφέρεια να δούμε και να βρούμε όλα αυτά τα προγράμματα που συμμετείχαμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή για να μπορέσουμε στο τέλος της δεκαετίας να πετύχουμε αυτό το στόχο που θέλουμε από σήμερα η Δυτική Μακεδονία να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να δούμε πράσινη ενέργεια και πράσινες θέσεις εργασίας στην Δυτική Μακεδονία.”

Στον παρακάτω σύνδεσμο παρακολουθείστε το Βίντεο: https://youtu.be/Tf6KzNWkEjo

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Υδρογόνου (Hydrogen Europe) έχει έδρα τις Βρυξέλλες και εκπροσωπεί τον βιομηχανικό και ερευνητικό κλάδο των τεχνολογιών υδρογόνου. Σήμερα εκπροσωπεί περισσότερες από 400 βιομηχανικές επιχειρήσεις, περισσότερους από 70 ερευνητικούς οργανισμούς καθώς και 17 Εθνικούς Συνδέσμους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του υδρογόνου και των κυψελών καυσίμου.

Μέλη του Συνδέσμου είναι και πολλές Ευρωπαϊκές Περιφέρειες. Όλες σχεδόν οι Περιφέρειες της Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας… Από την Ελλάδα η πρώτη Περιφέρεια που έγινε Μέλος είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που είναι πρωτοπόρα σε θέματα Υδρογόνου!

Τα μέλη του συνδέσμου συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του CLEANHYDROGEN PARTNERSHIP που αποτελεί το επιστέγασμα μίας μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της βιομηχανίας, των πανεπιστημίων, των ερευνητικών οργανισμών και των δημόσιων φορέων, στον τομέα των στρατηγικών έρευνας, ανάπτυξης και διάδοσης των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου. Σκοπός του, μεταξύ άλλων, είναι να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου δρώντας ως μια πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να συνενώσουν τους πόρους τους γύρω από τις βασικές προτεραιότητες προς την κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης, να εντοπίσει τις πλέον υποσχόμενες εφαρμογές υδρογόνου και κυψελών καυσίμου, και να δημιουργήσει επιτυχείς κοινοπραξίες για την μόχλευση των απαραίτητων διαθέσιμων κεφαλαίων και χρηματοδοτικών μηχανισμών.

Tags: ΥΔΡΟΓΟΝΟ
Previous Post

Θείες λειτουργείες στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας και υποδοχή της Εικόνας Παναγίας Μικροκάστρου

Next Post

Η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Βοϊατών Κοζάνης η Αγία Παρασκευή για το 2023

Next Post
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΙΑΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Βοϊατών Κοζάνης η Αγία Παρασκευή για το 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Ανήλικοι κατήγγειλαν ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση
  • Διασωληνωμένος 12χρονος με σοβαρά εγκαύματα στο Παίδων έπειτα από ανάφλεξη οινοπνεύματος στο τζάκι
  • ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα με 10.000 θέσεις πλήρους & μερικής απασχόλησης
  • ΔΕΥΑΚ: Την Τετάρτη 26/11, διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Δρεπάνου για τη σύνδεση του νέου αγωγού.
  • Πρωταθλήτρια σε διδακτορικά η Δ.Μακεδονία, ουραγός οι τουριστικές περιοχές – Τι έδειξε έρευνα

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr